​​Anlita en certifierad golvläggare i Uppsala

Ska ni renovera huset eller lägenheten i Uppsala? Glöm i så fall inte bort golven. Genom att låta en golvläggare lägga in nya golv av bra kvalitet kan man helt förändra intrycket av bostaden.

Golvet är den yta man först lägger märke till i ett rum. Ändå är det många som glömmer bort golven då de renoverar. Då får man inte den uppfräschade effekt som man eftersträvar, trots nymålade eller nytapetserade väggar. Visst kan det kosta en del att lägga in nya golv men väljer man vackra och hållbara golv som till exempel klassisk fiskbensparkett, lamellparkett eller massiva trägolv, behöver man aldrig mer i sin livstid lägga in nya golv. Detta eftersom trägolv av bra kvalitet går att slipa om och renovera. Men trägolv är också väldigt populärt vilket gör att bostadens värde också ökar med nya trägolv.

Golvläggare som kan lägga golvvärme under parketten

Trä är ett levande material och det krävs en skicklig golvläggare för att lägga ett trägolv. Vill man lägga in en fiskbensparkett eller någon annan typ av trägolv ska man därför vända sig till en golvläggare som är specialiserad på just detta. Då kan man även få tips om hur man bäst ska sköta om sina trägolv för att de ska hålla sig snygga riktigt länge. Idag går det också att installera golvvärme under trägolv. Men vill man göra detta är det extra viktigt att anlita en kunnig golvläggare som kan detta. Ta in offerter och titta på referenser för att hitta den golvläggare som passar bäst för jobbet.

16 Mar 2022