Anlita experter på innergårdsrenovering i Stockholm

Ska du renovera din innergård i Stockholm är det ett omfattande projekt, men det kommer att vara värt det, för den kommer att bli så trivsam. Man river bort gammalt, byter ut och bygger nytt.

Planerna på en innergårdsrenovering i Stockholm är något som dyker upp hos många bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. Dels för att göra den gamla slitna innergården mysig att vara på, och dels för att vissa reparationer faktiskt behövs. Det är det som syns som känns roligast att göra, men det som verkligen behöver åtgärdas syns ofta inte alls. Att åtgärda läckor, byta tätskikt i tak och kontrollera och byta avloppsrör är inte så roligt som att bygga en ny grillplats eller att byta ut gungorna.

Renoveringen sker bäst genom entreprenad

Du kanske representerar ägaren, eller om det är en bostadsrätt så är du med i styrelsen. Då har ni fattat ett beslut om att genomföra åtgärden. Det bästa är att anlita ett företag som tar helhetsansvar för din innergårdsrenovering i Stockholm. Du funderar ut vad du vill ha gjort, och sedan blir det utfört på ett snabbt och effektivt sätt.

Du behöver inte ringa och påminna diverse hantverkare, utan du har en enda kontaktperson som har greppet om allt som ska göras. Det kan vara projektering, rivning, förstärkning, tätningsarbeten, kontroll av stammar och mycket mer. Kanske behövs det ny asfalt eller så behöver brunnar kollas. De entreprenadföretag som finns har stor kompetens och kunskap om fastigheter. Ibland kan man också teckna serviceavtal för regelbunden översyn framöver.

14 Dec 2021