Badrumsrenovering blir en god affär i Upplands Väsby

En badrumsrenovering kan verkligen vara en investering. Även om det kan kännas dyrt får du oftast igen pengarna med råge när du säljer. Särskilt på en het bostadsmarknad som Upplands Väsby.

Badrummet är en av bostadens viktigaste rum när det kommer till försäljning. Många människor ser skicket på badrummet som en värdemätare på hur det står till med huset i stort. Att backa från ett köp av hus eller lägenhet på grund av att badrummet inte varit tillräckligt fräscht är vanligare än du kanske tror. Att satsa på att renovera badrum i Upplands Väsby är en särskilt god idé för dig som vill göra dig en hacka på bostadsmarknaden. Att sälja bostad i Upplands Väsby är inte längre någon förortsaffär. I och med bostadsprisernas galna utveckling i Stockholmsområdet är Upplands Väsby numer att betrakta som nära till city. Och bostadsköparnas krav ställs därefter. För att lyckas med försäljningen krävs det att ytskikt och stammar är i prima skick. Gärna nyrenoverat.

Badrumsrenovering ska göras av proffs

Att utföra en badrumsrenovering är dock inget du ska försöka dig på själv. I alla våtutrymmen finns tydliga krav och regler som behöver följas. Tätskikt och annat behöver sitta på plats. Gör de inte det löper du som säljare risk att behöva stå för kostnaderna i efterhand om köparen till exempel råkar ut för en vattenläcka. Här finns helt enkelt inget utrymme för chansningar. Du kan absolut försöka dig på tapeter och köksluckor. Men badrummet behöver du lämna över till proffsen.

28 Sep 2021