Billigare slipa golv än lägga nya

Du vet väl om att det är mycket billigare och mer miljövänligt att inte riva ut dina gamla golv, och lägga nya, utan istället slipa dem? Du tjänar in flera 10.000-tals kronor på det. Bor du i Stockholms innerstad, finns det många bostäder som har riktigt gamla golv, och som lades när lägenheterna byggdes i början på förra seklets början, eller mitten på det (1950-talet). Så gamla trägolv förtjänar en ordentlig upprustning, och inte att bara rivas bort för att ersättas av nya. Får en riktigt duktig golvslipare slipa det och sedan impregnera det med nytt behandlingsmedel, kommer golvet att hålla i många år till, och du kommer att få ett vackert golv till mindre än hälften av det pris du annars hade behövt lägga på ntt golv.

Hitta en golvslipare i Stockholm

Det är inte så svårt att hitta en riktigt duktig golvslipare i Stockholm. Börja med att googla "slipa golv Stockholm". Det är en bra start. Snart bör du få flera hantverkarföretag som arbetar med golvslipning i Stockholm. Då är det upp till dig att ta kontakt med någon av dem, be om offert och sedan om referenser. När du har tagit kontakt med fem av dem, har du några att jämföra med, välj sedan de som har bäst referenser och priser.

Välj någon som är behörig

Det är ju viktigt att välja någon som kan sin sak, och är behörig inom det ämne som du anlitar hantverkaren för, i detta fall, golvslipning. Då är ju den saken viktig. Skulle det vara badrum, hade det varit våtrum, hade det varit en mur, en murare och så vidare. Man märker snabbt om hanterkaren kan det som du har anlitat honom eller henne för, om hur de pratar om golven, vad de kan göra och vilka råd de ger dig. Känner du dig osäker, gå då på referenser, det är det viktigaste för då vet du att det är hantverkare som gör sina kunder nöjda och då lär de göra även dig nöjd.

Välj någon som satsar på sin personal

Här är det viktigt att du anlitar ett företag som i sin tur bryr sig om sina anställda. En hantverkare som inte är nöjd med sin arbetsgivare, lär inte vilja att kunderna blir nöjda med arbetsgivaren, alltså kommer de att göra ett dåligt jobb. Om det i stället är en arbetsgivare som är juste mot sina anställda och de har trygga anställningar och är glada över att arbeta där, kommer de att göra allt för att kunderna ska bli nöjda. Anlita dem!

26 Jul 2018