Dags att fräscha upp parketten

Solens strålar visar med största tydlighet hur sliten och blekt din parkett har blivit. Det är dags att göra något åt det. Men du vet precis hur du ska göra. Du har ju gjort det ett par gånger förr.

Om du har varit klok nog att lägga ett golv som går att slipa så har du fått ett golv som kommer att betala sig i längden. Både i energi och i kostnad. Istället för att du ska anlita någon som river ut golvet och lägger nytt, så kan du skapa minsta möjliga röra genom att bara slipa golvet och göra en ny ytbehandling. Golvslipning i Göteborg är en åtgärd som dagligen sker på alla möjliga golv. Det enda som krävs är att de är solida, och har en tillräcklig tjocklek för att kunna slipas en gång till. Vill du veta hur många gånger ditt golv går att slipa så brukar det stå på förpackningen när du köper ett nytt golv.

Proffs på nya ytor

Kanske har du försökt att slipa ditt golv själv. Eller så har du redan i förväg insett att det inte är något för dig. Men i vilket fall som helst så är det svårt att nå samma hastighet och bra resultat som om du väljer att anlita ett företag i Göteborg. Det är inte så lätt att slipa ett golv som det ser ut och det kan sluta med att du ändå får ringa in proffshjälp för att rätta till alla fel.

29 May 2021