Dags för nya klinkers och rör?

En av de “jobbigaste” renoveringar tycks vara badrum. Då det är rör, vatten och mycket hackande inblandat. I de fall det ändå är nödvändigt med en renovering så önskar man få hållbarhet.

Nytt och fräscht får oss alltid att känna oss bekvämare hemma. Rum där vattenledningar och avlopp finns som i kök och badrum måste vara i god form för att undvika vatten- och fuktskador. När det är tid att uppgradera i resten av hemmet så får man inte glömma badrummet. Ibland kan något så enkelt som en annan typ av klinkers eller ett nytt handfat göra stor skillnad på atmosfären. Ett badrum är mer än ett rum för att uträtta sina behov och sin personliga hygien. Det kan förvandlas till en lyxig relaxlounge med rätt inredning och design. Följ din egen stil när du påbörjar din badrumsrenovering i Täby.

Under renoveringen

Att renovera brukar rent generellt vara anledning till att stress, speciellt om man ska bo kvar där själva renovering sker. Men med erfarna renoveringsexperter kommer smärtan inte att vara så utdragen. Ska du renovera fler badrum kanske du föredrar att göra en i taget, så att du inte blir utan dusch och toalett. Har du endast ett badrum och det är ett längre projekt kanske det behövs en temporär toalett på tomten eller så får man låna någon grannes eller familjemedlems dusch tills vidare. Projektens längd kommer självklart att bero på hur mycket som behöver renoveras och vad, men den informationen kan du få direkt från renoveringsfirman.

17 Dec 2020