De som jobbar med asfaltering i Stockholm sprider asfalt som andra sprider glädje

De som utför asfaltering i Stockholm har den rätta känslan för att det ska bli så bra det någonsin går. När ett glatt gäng sprider asfalt märks det tydligt.

Det krävs både styrka och uthållighet för att lägga asfalt. Är du dessutom stresstålig är det ett stort plus. Det tar inte lång tid innan asfalten stelnar så när den väl är uppvärmd ska den på illa kvickt. Då måste du vara på alerten. Sprida ut och jämna till asfaltbeläggningen över hela ytan.

Eftersom asfalt är varmt och kan brännas gäller det att vara uppmärksam på vad du gör när du arbetar. Det gäller inte bara dig utan hela laget. Alla ska kunna känna sig trygga med dem de arbetar med. Det är lätt att det blir ett sammansvetsat lag. Inget jobb för en enstöring, alltså.

Asfaltering i Stockholm med lång erfarenhet av den svarta massan

Det finns många platser i Stockholm som lämpar sig för asfaltering. Asfalten är stark och håller ihop. Det går att slita på en asfalterad yta länge och väl. Det är inget man gör om i första taget. Snarare håller det i 20 till 40 år. Vilket beror på om man sliter mycket eller lite på ytan.

I en lekpark eller på en cykelbana och trottoarer är det inte lika mycket slitage som det är på en vägbana. Att lägga asfalt sker oftast på våren och sommaren. Då har tjälen gått ur jorden och det fungerar fint att lägga på den svarta massan.

13 Jun 2022