Din rörmokare i Norrtälje fixar stopp i avloppet

Går det trögt i rören därhemma? Kanske rinner vattnet inte undan som det ska i handfatet eller duschen. Din rörmokare i Norrtälje rycker ut på en gång.

Ibland kan det räcka med husmorstipset att hälla bikarbonat och vinäger i rören, eller kokande vatten. Men ibland är det faktiskt lite svårare än så. Din rörmokare i Norrtälje har inga problem med att hitta stoppet och sedan åtgärda problemet åt dig. Om du bor på en gård kan det ibland hända att rötter tar sig in i rören genom skarvar och orsakar stopp.

Det kan skapa stora problem. Så för att vara riktigt säker på vad problemet är, så att du inte behöver bli irriterad på att ingenting fungerar, är det bara att ringa in rörmokaren. Då får du snabb och effektiv hjälp med att lösa dina röriga problem.

Rörmokare som kan mer än att fixa sinken i köket

Självklart kan din rörmokare hjälpa dig med mer än att fixa sinken i köket eller duschen i badrummet. En rörmokare är också ett måste när det är dags att dra om vattenledningar eller att installera nytt. Men varför behöver du anlita professionell hjälp för sådana enkla jobb?

Troligen vill du få hjälp från ditt försäkringsbolag om något går fel. Till exempel om en vattenledning går av och det blir en stor fuktskada i badrummet. Om du anlitar en rörmokare som har behörighet för våtrum är det mycket lättare att få ut försäkringspengar för skadan. Så även om du är en duktig hemmafixare – anlita en rörmokare.

14 Jan 2023