En färgklick i hemmet

När det kommer till val av färg och form för våra väggar så vill många av oss gärna ha en liten färgklick. Färg förgyller livet och vardagen men det finns ju så mycket att välja på. Vad gillar du?

Att göra om hemma är för många väldigt roligt, och det ska det vara också. När det kommer till att välja tapet och färg för hemmets alla väggar så finns det ofta så mycket att välja bland att man blir alldeles förvirrad. Först och främst kan det vara bra att bestämma vilken typ av färg man vill ha, innan man sätter sig och tittar på alla tapeter som finns. Sedan kan man fråga och be om hjälp i butiken, samt tala om vad man är ute efter just färgmässigt. På så vis blir valet lite smalare och man har mindre att välja bland.

Blommigt eller enfärgat?

Vad man väljer för färg eller tapet för sitt hem är ett högst personlig val som ska ske efter eget tycke och smak. En del vill ha stora mönster med antingen blommor eller andra mönster som ger ett lite mer diffust intryck. Oavsett vad man väljer så ska man välja med hjärtat. Att tapetsera eller måla gör man inte särskilt ofta, plus att det kostar pengar, så man bör se till så att det blir rätt val. Det är inget kul att ångra sig efteråt och behöva ställa sig och göra om allting. Vilka tapeter kommer att bli rätt för just ditt kök eller vardagsrum?

24 Dec 2020