En svalkande pool för varma dagar

Låter det som en omöjlighet? Det behöver det inte vara. Det finns olika prisklasser att välja mellan för den som längtar efter en pool i trädgården. Drömmen kan bli sann snabbare än man anar.

Kent hade länge önskat sig en pool. Men en kväll satt han och Kerstin ute på den inglasade verandan och poolen kom på tal. De hade plockat fram datorn och tittat på lite olika alternativ. De hade en stor trädgård så plats fanns det gott om.

De hade tittat på nedgrävda pooler och även billiga pooler ovan mark, men kunde inte riktigt bestämma sig. De skickade iväg ett mail till ett företag de fastnat för och frågade om de inte kunde komma och ta en titt på på trädgården och hjälpa dem.

När de vid lunch dagen därpå plockade fram datorn hade de fått svar. En av de anställda skulle komma till dem redan nästa vecka för att se vad som passade paret bäst.

Mer än bara en pool

När sommaren kom var poolen på plats. Något de inte hade vågat hoppas på. De hade valt en pool ovan mark. Dels på grund av priset men också för att den inte krävde sprängningsarbete och inte tog så lång tid att färdigställa.

På grund av den kuperade trädgården var denna ett bättre alternativ. Runt poolen hade de byggt ett soldäck där de kunde njuta av solen hela dagen. På kvällen bjöd de in vänner på grillat vid den upplysta poolen. Ibland när andan föll på kunde det bli ett kvällsdopp.

6 Jul 2021