Epoxigolv som tar nya ytor i besittning

I ditt nya hem har du bestämt dig för att ha lite mer udda inredning. Du har snubblat över bilder på epoxigolv, och känner att det är något som du vill satsa på. Ett golv med stor hållbarhet.

Ett golv är inte bara ett vackert ytskikt, som kanske även ska vara skönt att gå på. För ett golv ska även vara något som ska vara som ett skydd mot allt det som finns under golvet. Det vill säga undergolvet, reglar och kanske en undervåning med allt vad det innebär. Golv är en del av inredningen som ibland kan ändras efter nya trender och moden. Och numera har golv som tidigare mest funnits på företag och i industrier, börjat göra sin entré även i privatbostäder. Så är det när det gäller epoxigolvet, ett fogfritt golv som tidigare mest syntes i större och mer robusta sammanhang.

Nytt och modernt epoxigolv

Ditt golv vill du säkert ska vara hållbart, lätt att göra rent och även lätt att lappa och laga. Kanske vill du också ha något som är lite mer modernt och som inte alla andra har. Då kan ett epoxigolv vara något för dig. Ett golv som vinner mer och mer mark i privathemmen och som numera finns i en hel del olika varianter. Något för alla smaker och inredningsstilar. Epoxigolvet kan du i stort sett ha i alla rum, och det är egentligen enbart fantasin som sätter gränser. En fantasi som hela tiden vidgas.

25 Jan 2022