Få ordning på luften med OVK-besiktning i Stockholm

Är det lite kvalmigt inomhus? Dålig luft? Hänger matdoften kvar en lång tid efter du har varit i köket? Det är dags att du får till en OVK-besiktning i Stockholm så du kan andas lättare igen.

Om du har fel på din ventilation så kan det innebära att du blir trött snabbare och det kan också bidra till huvudvärk. Fundera på hur mycket tid du spenderar inomhus. Att ha ett ventilationssystem som fungerar optimalt är viktigt för din livskvalité i ditt hem och för din prestanda på arbetet. Utöver att det är direkt önskvärt att ha bra luft inomhus så är det också ett lagstadgat krav i Sverige. OVK står för obligatorisk ventilationskontroll och det ligger på dig som fastighetsägare att se till att OVK-besiktningar utförs regelbundet. Detta gäller oavsett vem som använder fastigheten. Dessa kontroller måste utföras av en certifierad besiktningsman.

Spara på energikostnaderna med en OVK-besiktning

Genom att få en OVK-besiktning utförd så ser du till att ditt ventilationssystem spinner på som nytt och förser byggnaden med frisk luft. Dessutom så bidrar ett korrekt fungerande ventilationssystem till att du sparar på dina energikostnader och detta har ju blivit högaktuellt i Sverige på sistone. Med andra ord så främjar du din hälsa och produktivitet, undviker lagens långa arm och sparar även pengar genom att ordna en OVK-besiktning. Det borde vara skäl nog för alla att plocka upp luren och få en offert snabbare än kvickt. Det är bara att få det gjort. Mer om OVK-besiktning kan du läsa på denna sida: ovkbesiktningstockholm.nu

28 Mar 2022