Fiskbensparkett – en klassiker bland golv

Tycker du om det som är klassiskt och som har hög kvalitet? Är inredning det som du brinner för? Då kanske du funderar över att lägga en fiskbensparkett i din lägenhet eller ditt hus.

Hur kommer det sig att ett golv blir en klassiker? I många fall är det att golvet är lätt att lägga och att det även är lätt att ta hand om. Men om du tänker på en fiskbensparkett så faller det konceptet platt. För fiskbensparketten är långt ifrån det enklaste golv du kan lägga, och det är inte heller ett golv som är det enklaste att tillverka. Ändå har det blivit ett av de mest populära och välkända golven i landet. Och troligen beror det på att golvet har andra kvaliteter som att det passar till en mängd olika stilar, att det är lätt att laga, lätt att behandla och att det brukar ha en mycket lång livslängd.

Lägg din egen fiskbensparkett

När du ska lägga golv så är troligen inte fiskbensparkett det första som kommer på tapeten. Kanske vill du börja med att lägga ett klickgolv eller något annat som är lättare att få till snabbt. Men trots att fiskbensparketten kan kännas avskräckande att lägga, så är det inte så svårt som du kanske kan tro. Det handlar bara om att vara ordentligt påläst och att vara mycket noggrann när du startar läggningen. Då är det enklare att slutresultatet också blir riktigt bra. Ett skrytbygge att visa för dina vänner. Läs mer om - på denna webbsida: fiskbensparkett.net

19 Dec 2021