Förnyelse med golvslipning i Huddinge

Är du trött på att ha golv som ser ut att höra hemma i en torpstuga från 1800-talet? Får du stickor i fötterna där hemma i Stockholm? Med en golvslipning i Huddinge löser du problemen.

Ett golv säger mycket om en fastighet, ett hem eller ett kontor. Idag signalerar ett äkta trägolv stil och kvalitet och god smak som inget annat. Ett golv av trä är hållbart ur alla synvinklar, och det är oöverträffat behagligt att gå på. En av många fördelar med ett massivt trägolv är just att när det börjar se slitet ut så går det att åtgärda hyfsat enkelt. Inget golvbyte behövs, inga nya träd behöver användas, ingen totalevakuering av rum behövs. Vad behövs då? Jo, att du lyfter luren och tar kontakt med ett företag som utför golvslipning i Huddinge. En första kontakt ger dig tillfälle att bolla idéer och sedan kan firman ge ett prisförslag.

Hur fungerar det med golvslipning i Huddinge?

För att man ska få en överblick och tillräcklig information för att kunna sätta ihop en offert behöver firman få information från dig. Ni bokar troligen en tid för besiktning. Firman kommer till den aktuella lokalen, bedömer golvets skick och vad för åtgärder som kan vara lämpliga. Därefter sätter de ihop en offert, och ni får ta ställning till åtgärderna och kostnaden. När sedan golvslipningen ska ske behöver rummet tömmas innan arbetarna kommer. Arbetet börjar med att golvet städas, då det är olämpligt att grus eller liknande finns kvar då slipningen påbörjas. Arbetet utförs med olika typer av slipverktyg. Den stora golvytan slipas med en större slipmaskin, medan kanter och ytor nära exempelvis rör och liknande får tas med mindre verktyg. Det är ett känsligt arbete som kräver yrkesskicklighet! Maskinen måste köras jämnt, lugnt och får inte stannas.

Hur fort kan rummet användas igen?

När golvslipning i Huddinge är klar skall golvet också ytbehandlas. Beroende på användning och annat kan man välja lack, vax eller olja. Därefter skall golvet torka. Man beräknar att golvet blir klart på ungefär ett dygn. Skillnaden kommer att vara enorm! Ett nyslipat golv har vanligen ingen likhet med det äldre och skadade golvet ni hade innan. Rekommendationen då inredning flyttas tillbaka är att förse alla möbler med tassar för att åstadkomma en så skonsam miljö som bara går för ert nyslipade golv. Golvslipning i Huddinge gör en verklig skillnad. Ett rum kan gå från sunkigt till elegant på ett dygn, så tveka inte utan lyft luren redan idag! Vi rekommenderar denna sajt: https://www.golvslipninghuddinge.se/

16 Jun 2020