Fråga golvläggaren i Stockholm om råd

Det är inte alltid enkelt att veta vilket golv som passar bäst för ändamålet. Bästa sättet att ta reda på det är att anlita en golvläggare i Stockholm.

De hade diskuterat fram och tillbaka hur länge som helst om vilket trägolv de skulle ha i köket. De hade olika önskemål och verkade inte komma någonstans i valet. Frågan kastade de till alla som kom på ett besök. Inte något som alla uppskattade då man kunde känna spänningen mellan makarna.

Till sist kom de överens om att ta kontakt med en golvläggare och be denne komma på besök. Båda var förväntansfulla och var säkra på att just deras förslag skulle gillas av golvläggaren. Det som hände förvånade dem båda. Det visade sig att inget passade bra. De var båda för mjuka och skulle få märken om saker eller vassa föremål tappades på golvet.

Golvläggare gav tips

Istället gav han dem rådet att använda ett hårdare trä och sedan välja lack som gjorde golvet ännu tåligare. Det kunde läggas på flera gånger för att göras ännu starkare. Golvläggaren visade hur det kunde se ut och till deras förvåning var det något som båda gillade. De skyndade sig att säga ja.

När de till sist fick se resultatet var de glada att de valde denne golvläggare i Stockholm. Golvet hade en vacker ådring och färgen som golvläggaren hade använt till lacken var naturvit. Det gjorde att köket fick en ljusare och lite stiligare look. Något som de båda tyckte om.

Hitta mer om en golvläggare, gå till denna sida: https://www.stockholmsgolvab.se/ 

25 May 2023