Går du i tankar om att måla om hela rummet?

Vill du förändra ditt hem och göra nytt. Tänk då över färgpsykologi och materialval. Glöm inte heller att göra det miljövänligt och hälsosamt. Vilka färger tilltalar dig och vad får det kosta?

När du funderar på vad som inte känns bra i ett rum så duttar du säkert på. Du försöker kanske med att byta gardiner eller lägger fram en duk. Kanske nya kuddar i soffan eller möjligen ett matta på golvet gör det bättre? För att göra om rummet ordentligt och skapa en helhet bör du dock tömma hela rummet och se det tomt. Du ska utgå från golv och väggar. Ta hjälp av proffs som kan detta med färgval utifrån vilken stämning du vill skapa i rummet. Anlita ett proffsigt måleri och ta även hjälp av mattläggare för att förändra golvet. Med hjälp av målare som trollar med sina penslar så kommer rummet få en helt ny känsla. Du kommer vara så glad att du anlitade just dem.

Hälsa och miljö

Något du bör tänka på när du väljer målerifirma är hur de jobbar med miljöfrågor. Följer de uppsatta miljökrav och vad kan de berätta om hur färgerna de använder påverkar miljö och hälsa. Avger färgen några kemikalier eller gifter innan den torkat helt och hur är den i övrigt? Hållbarheten i färgen, hur tålig är den och i hur många år kan du vänta med att måla om nästa gång. När du satt ny prägel på rummet med väggar, tak och golv är det fritt fram att inspireras till nya möbler och möbleringar. Återbruka gärna och kanske ska du be ditt måleri göra om även delar av möblemanget. När de spraymålar blir det så mycket bättre än vad det kan bli med pensel.

Bredden hos en duktig leverantör

Har du förresten tänkt på bredden av alla tjänster du kan få hjälp med hos målerifirman? Måleri - självklart målar dem men de tapetserar ju också. Om du önskar en fondvägg eller helt enkelt bara vill använda tapeter i rummet. Sedan kan de såklart måla i samband med nyproduktion men också vid renovering av hus, rum, möbler och lokaler. De kan utföra reparationsmålningar av olika slag och då målar alla slags fasader. Hur ser ditt hus ut på utsidan? Kanske bor du i eller äger flerfamiljshus där du behöver måla trapphus och andra lokaler, eller kanske ett garage. En duktig målare på ett tryggt och stabilt måleri utför ett snyggt jobb.

1 Apr 2020