Golvbutik i Stockholm som är specialiserade på trägolv

Vill du ha ett golv som håller länge och är miljövänligt ska du välja trägolv. Ta hjälp av en golvbutik i Stockholm som är experter på olika typer av trägolv.

Ett trägolv kostar lite mer än andra golv men ett trägolv har längre livslängd eftersom det går att reparera och slipa om när det blir slitet. Dessutom höjer ett vackert trägolv värdet på bostaden. Det går också att förnya och ändra ett trägolvs utseende genom att slipa om det och ge det en annan typ av ytbehandling.

Trägolv finns i många olika utföranden, träslag och ytskikt. Något som passar bra i de flesta hem är plankgolv i olika bredder och längder anpassade efter rummets storlek. Likaså olika typer av parkettgolv i mönster som fiskben, mosaik och chevron. Vilken typ av golv man ska välja beror på vilken känsla man vill skapa.

Ta hjälp av en golvbutik som erbjuder en helhetslösning

Vill man lägga in en ny parkett ska man vända sig till en butik som är specialiserad på parkettgolv i Stockholm. Då får man hjälp med att hitta rätt typ av parkettgolv baserat på rummets storlek och stilen på huset och inredningen. I val av träslag och ytbehandling brukar man ta hänsyn till hur rummet används då vissa träslag och ytbehandlingar är mer tåliga än andra.

Priset för att lägga in en ny parkett beror på vilken typ av golv man väljer och hur lång tid det tar att lägga in det. Det bästa brukar vara att köpa trägolvet hos en butik som även kan se till att det kommer på plats.

29 Jun 2023