Håltagning för dörrar och fönster i Stockholm

Om du behöver bygga om i en fastighet i Stockholm, behöver du inte begränsas av de fönster och dörrar som finns. Du kan skapa nya med hjälp av håltagning.

När du väljer att bygga om i en fastighet eller bostad istället för att bygga nytt, sparar du oftast väldigt mycket pengar men kan ändå få precis det du vill ha. Det viktiga är att kunna se byggnaden med helt nya ögon och våga flytta eller sätta igen fönster och dörrar som inte längre fyller någon funktion.

Har du bestämt dig för att göra hål i en vägg behöver du kunniga hantverkare med rätt utrustning till din hjälp. Anlitar du erfarna hantverkare vet de att det kan finnas miljöfarliga ämnen i äldre fastigheter. Stöter man exempelvis på asbest när man utför håltagning behöver detta omhändertas på rätt sätt.

Håltagning med certifierad personal

När du kontaktar ett företag med certifikat för alla typer av material som kan finnas vid arbeten med håltagning i Stockholm, kommer de på besök för att se vad som behöver göras. Efter besöket får du en offert och när arbetet sätter igång går det fort.

Företag som arbetar med håltagning har utrustning för alla typer av väggar. Om man stöter på miljöfarliga ämnen vid håltagning och rivning av en vägg, tar man hand om materialet och handskas med det enligt de föreskrifter som finns. När håltagningen är klar har du en ren och jämn yta kring hålet. Nu kan du fortsätta med att sätta in dörrar och fönster. Läs mer om håltagning på denna sida: håltagningstockholm.se

9 Jun 2022