Hitta hantverkare i Stockholm

Funderingar på att göra om hemma, men vet inte riktigt hur de egna behoven ska lösas? Då kan det vara dags att kontakta en hantverkare i Stockholm för att få hjälp att hitta de smarta lösningarna.

Anna hade inte haft särskilt mycket tid att hitta en lägenhet i stan. Därför hade hon nu hamnat i en liten studio. Inte riktigt vad hon tänkt sig, men den låg centralt och var i bra skick. Däremot var det dåligt om förvaringsutrymmen. Det skulle behövas garderober och annan typ av förvaring, men var skulle dessa placeras? Det var då hon av en slump kom i kontakt med en hantverkare på en fest. De bestämde att han, Karl, skulle komma förbi nästa dag och ta en titt för att hjälpa med ideer.

Kreativ hantverkare med otroliga ideer

När Karl tänkt färdig hade han i tanken placerat in en loftsäng som under sig ska ha en inbyggd garderob. Vid ytterdörren en bänk med flera lådor där vantar, halsdukar och annat kan förvaras. Som en sista detalj säger han att en bred hylla kan sättas upp längs ena väggen. Där kan hon placera böcker och prydnadssaker. När han förklarar låter allt så enkelt att hon inte förstår hur hon inte kunde ha tänkt på det själv. Hon kan faktiskt se för sitt inre hur lägenheten ser ut när allt är på plats.

Karl får i uppdrag att ta fram en offert på den hantverksfirma i Stockholm han jobbar på. Men Anna är redan nu övertygad om att projektet kommer att bli av.

10 Feb 2022