Hur mycket kostar en golvslipning i Stockholm?

Behöver ni renovera hemma och samtidigt passa på att slipa era gamla golv? Då ska ni anlita en firma som sysslar med golvslipning i Stockholm. Men vad kostar det egentligen? Läs vidare här.

Ska ni renovera hemma? Behöver ni samtidigt se över golven i huset, om de kanske behöver få sig en golvslipning för att bli fina igen? Då ska ni anlita en golvfirma som får komma och utföra en golvslipning åt er. Men vad kostar det att få golvet slipat? Lönar det sig att göra det, eller är det lika bra att byta ut golven mot nya? En slipning brukar alltid vara det mest lönsamma alternativet. Behöver ni få pris på golvslipning i Stockholm så är det allra bästa ni kan göra att ta kontakt med en firma som sysslar med just golv och höra efter vad de tar för arbetet.

Pris per kvadratmeter för golvslipning

Dels kan det bero på vad det är för typ av golv som ni behöver ha slipat, men det handlar ju naturligtvis också om själva ytan. Hur stort rummet ifråga är och hur mycket golv det är som behöver bli slipat. Oftast brukar en golvslipning gå på ungefär 125 kr per kvadratmeter. Men det är alltid bäst att kontrollera med den golvfirma som ska komma och slipa golvet åt er vad just de tar för att utföra en golvslipning. Oavsett så är det alltid värt att slipa golvet istället för att lägga nytt, då det alltid blir lite dyrare.

9 Mar 2022