Husdrömmen som blev sann

Tänk att få sitt drömhus utan att få målarfärg på kläderna. Utan att få blå tummar när hammaren missat sitt mål. Utan att drömma mardrömmar om felleveranser och skåpluckor som inte passar.

Har man tummen mitt i näven eller bara gillar att njuta av sin fritid utan en massa måsten får man hitta andra utvägar. Men är det möjligt? Klart det är. Annars skulle det inte finnas en massa fina hus där ute i landet, utan endast halvfärdiga projekt som bara längtar efter att bli klara. Men man måste hur som helst göra lite jobb själv tyvärr. Man måste hitta ett företag som kan ta sig an hela projekt från start till slut. Så man måste kavla upp ärmarna och googla på sin hemort, exempelvis målare Åkersberga. Kolla in företagen som dyker upp, eller varför inte slå en signal?

Äntligen dags

Innan man vet ordet av är det äntligen dags. Man har hittat ett företag som samarbetar med flera entreprenörer. Företagare som jobbar både med el, rörmokeri, uppvärmning och allt det andra man behöver för att fullfölja hela projektet. Med allt samlat i en enda offert ser man tydligt alla kostnader. Ett förslag är att hyra in sig i annat boende under tiden och låta entreprenörerna göra sin grej. Det är ändå inte roligt att bo utan vatten och värme. Hur ska man då kunna njuta av sitt morgonkaffe? En dag ringer målaren och deklarerar att drömhuset är redo för inflyttning. Nu kan det nya livet börja. Läs mer om målare på denna sida: https://www.målareåkersberga.nu 

12 Nov 2020