Köpa container till renoveringen

Äntligen hade paret köpt sin drömgård. Nu var det en hel del att göra och att köpa en container stod högst upp på listan. Ett måste för att sänka kostnaderna.

Det hade tagit många år att hitta den där perfekta gården som de båda två hade fallit för. Men när de väl hade hittat den så fanns det en del fel och brister. Inget som de egentligen hade backat för, eftersom de hade räknat med att få göra en del renoveringar. Men samtidigt hade priset varit lite högre än vad de hade tänkt sig.

Då fick de tipset att köpa en container för att kunna slänga allt skräp i. De hade egentligen tänkt att hyra en container vid behov, men snabbt insett att det behovet skulle sträcka sig över flera år. Och att det skulle bli alldeles för mycket extra arbete ifall de först skulle kasta skräp på marken och sedan lägga över den i en container.

Sökord: köpa container

Ganska snart efter inflyttningen blev det dags att se sig om efter en container. Och det enklaste sättet som de kunde hitta på var att helt resolut gå in på internet och skriva in sökordet: inköp av container. Då fick de snabbt upp förslag som de kunde fundera över.

Valet stod mellan att köpa en helt ny container eller att köpa en begagnad. Men till slut bestämde de sig ändå för att köpa en ny, eftersom de hade planer på att renovera under många år framöver.

31 Jan 2023