Kreativa lösningar som snickare kan åstadkomma

Ibland kan man vilja utnyttja alla hemmets olika hörn och vrår. Ser man ett tomt utrymme, kanske man känner att man helst skulle vilja kunna använda det tomma utrymmet. Det är inte alltid lätt att hitta möbler som passar perfekt i det tomma utrymmet. Då kan en duktig snickare lösa det du önskar att få.

Det måste heller inte bara handla om tomma utrymmen som man önskar få en användning för. Ibland kan man vilja få en något annorlunda och kreativt byggt hemma. Här kommer vi med några roliga och annorlunda byggen som man kanske vill få hemma.

Dansgolv hemma

För den som är intresserad av dans och gärna vill bjuda in till roliga fester hemma, kanske vill bygga ett riktigt jämnt och fint dansgolv. Varfrö inte låta bygga ett vackert trägolv i ek? Då får du ett mycket tåligt dansgolv. Du kan dessutom be dina gäster att ta av sig skorna när de träder dansgolvet så sparar du på det ännu mer. Det är ingen dum idé att be dina gäster om att vara barfota. Då vet du att golvet inte slits ut av hårda eller smutsiga klackar. Är du riktigt danssugen kan du dessutom installera en spegelvägg. Då ser det ut som att ni är dubbelt så många på dansgolvet och får snygga effekter om du dessutom installerar en riktig discokul i taket.

Altan med inbyggd pool

Har du en fin trädgård, kan det vara lyxigt att bygga en altan på tomten. Varför inte bygga in en pool? För lata och sköna sommardagar är det skönt att slippa trängas på en badstrand. Är du hemma och badar i din egna pool, behöver du inte tömma kylskåpet för att kunna stanna hela dagen på stranden. Du slipper också ta med dig sanden från halva stranden.

Egen bar hemma

Vill du ha en egen bar hemma? Just för den feststugne är en egen bar rena, rama drömmen. Det är en bra raggningreplik och att fråga sitt hjärtas kär om vad hen vill dricka. Det är lyxigt och ett lättsamt sätt att umgås hemma med dina gäster. Addera ett biljardbord och en soffa med TV-spel så är mågna kvällar gjorda.

Inbyggd garderob

För den som har lite med utrymme hemma, kan en inbyggd garderob spara mycket utrymme. För alla som bor trångt är det en bra idé att bygga och utnyttja höjden i stället för utrymmet på golvet. En inbryggd garderob kan sträcka sig från hatthyllenivå och uppåt. Bara fantasin sätter som bekant gränser.

Vill du kan du anlita en snickare om du känner dig osäker på att göra detta på egen hand. Bor du till exempel i Tyresö, kan du få tag i snickare som arbetar nära din bostad, googla snickare Tyresö för att få tag i en snickerifirma nära din bostad.

27 Jun 2018