Mäklare i Sundsvall – Försäljning av hus, lägenheter, och mer

Marie och Per hade nyligen avslutat sina studier och drömde om att köpa en lägenhet inne i stan. Det fanns bara ett bekymmer – de hade inte tillräckligt med pengar. Det verkade som att drömmen skulle få vänta. Trots detta bestämde de sig för att öppna ett sparkonto kallat "Vår nya lägenhet".

Marie delade med sig av kontoinformationen till sin storasyster och sa att man väl fick drömma. De orden skulle alltid förknippas med just den dagen. Marie hade glömt bort att de hade ärvt en bit mark från sin farbror när de var tonåringar. Systern hade inte heller tänkt på marken, men tyckte nu att det var en bra idé att sälja den.

Mäklare i Sundsvall – Hjälpen med försäljningen

De tog kontakt med en mäklarfirma i Sundsvall och bokade en tid för att titta på tomten. Den låg utanför stan men ändå nära en större väg. Det fanns några fastboende i närheten, så vatten och el fanns tillgängligt precis vid tomtgränsen. Nackdelen var att tomten var igenväxt, men mäklaren erbjöd hjälp med det.

Mäklaren gav dem ett mobilnummer till ett företag som specialiserade sig på markrensning. De lämnade kvar en del skog så att de nya ägarna kunde bygga ett hus, men de fick själva bestämma om skogen. Mäklaren lade ut tomten till försäljning, och äntligen kunde de börja hoppas på sin lägenhet i stan.

17 Jul 2023