Målare i Kungsbacka målar om huset på utsidan

Att måla om huset i Kungsbacka kan kräva hjälp av måleriexperter. Anlita därför redan från start en erfaren och duktig målare i Kungsbacka för jobbet utomhus.

Ibland önskade Johan att de köpt något av husen som låg mer lantligt i Fjärås eller Vallda. Dock visade det sig att deras drömhus låg i Varla, så det var bara att se glad ut. Johan och Cissi hade pratat om att måla om på utsidan och tänkte byta färg från den beige tråkiga färg de hade idag. De hade tänkt grönt först men landat i en härligt solgul nyans.

Tur i oturen hade grannen upplyst dem om att man var tvungen att söka bygglov för att ändra färgen på huset. De hade varit på väg att köpa färg och börja måla annars och riskerat vite. Luften hade gått ur Johan och Cissi lite grand när de insåg detta. Så det var bara att skicka in en bygglovsansökan om färgbyte.

En målare i Kungsbacka målar huset gult

Båda två kände att det var bättre att någon annan gjorde jobbet när bygglovet väl var klart. De hade därför kontaktat en erfaren firma med djupa rötter i Kungsbacka som skulle göra jobbet. Det var skönt att anlita en lokal målare i Kungsbacka som de visste skulle göra ett bra jobb.

Snart skulle de stå framför deras nymålade vackra solgula villa, bara bygglovet blev klart. De såg fram emot det. Ett hus som skulle lysa upp både ljuvliga sommardagar som krispiga vinterdagar. Gult skulle verkligen ta fram husets karaktär.

Du kan ta reda på mer om en målare på denna sida: målarekungsbacka.net

2 Apr 2023