Målare i Solna målar dina väggar, men helst utan gouache

Gouache är en målningsteknik som målare i Solna med allra största sannolikhet inte använder sig av när de målar dina väggar hemma. Men man kan ju fråga.

När du anlitar en målare som ska fräscha upp hemma hos dig använder denna bra färger och effektiva metoder så det ska gå snabbt och enkelt att göra ett snyggt jobb för ett bra pris. Desto mindre effektiva metoder, ju längre tid tar det. Och därmed blir det även dyrare. Därför är exempelvis den konstnärliga målningstekniken gouache inget din målare använder sig av.

Gouache går ut på att jobba med ett gummimaterial och vattenfärger i kombination. På så sätt skapas en opacitet i ytan som ger en lyster åt ytan som är väldigt tilltalande. Tekniken användes redan av egyptierna under antiken. Även rokokokonstnärer som François Boucher var duktiga på tekniken. Men den tar tid och skulle bli otroligt dyr om din lokala målare skulle använda den.

Målare i Solna använder sin tid väl

I stället för tidskrävande tekniker bör du leta efter en målare som kan mycket och använder tiden väl. Ju fler strängar målaren har på sin lyra, desto mer kan du få gjort på en gång. Kolla om målaren kan erbjuda:

  • Kvalitativ målning inomhus och utomhus
  • Målning av fasad, räcken, altaner, fönsterkarmar, med mera
  • Måla trapphuset
  • Renovering av badrum och kök
  • Slipning av golv

När du fått veta deras bredd kan du begära in rekommendationer så du vet att de jobbar effektivt och använder tiden väl.

25 Apr 2022