Markiser på Lidingö som klarar alla typer av väder

Vill ni sätta upp markiser? Satsa då på markiser av bra kvalitet som klarar dagligt bruk och alla typer av väder. Här kommer några tips för er på Lidingö.

Markiser skyddar mot både sol och regn, och bidrar till att hålla inomhustemperaturen nere under heta sommardagar. Det är ett betydligt mer ekonomiskt sätt att få ner temperaturen på än en luftkonditionering som drar massor av el. Men markiser skyddar även fasaden som inte behöver målas om lika ofta, samt möbler och inredning som annars kan ta skada av solens strålar. För den som vill investera i markiser på Lidingö lönar det sig att satsa på kvalitet eftersom de håller mycket längre. De är dessutom enkla att tvätta och rengöra när det behövs och bleks heller inte lika lätt. Det kan vara smart att köpa markiser av ett företag som är specialiserade på solskydd, eftersom man då även kan få hjälp med montering och eventuella reparationer.

Markiser som fälls in och ut automatiskt beroende på väder

Det finns flera olika typer av markiser på marknaden som exempelvis korgmarkiser, terassmarkiser och vanliga raka fönstermarkiser, med flera. Vanligt är att man väljer till en motor som hjälper till att dra in och ut markisen. Det går även att montera en sensor som känner av om det blåser för mycket och som då fäller in markisen för att den inte ska ta skada. För den som vill träna armmusklerna finns det naturligtvis också markiser som fälls in och ut med vev. Läs mer om markiser på denna sida: markiserlidingö.se

25 Mar 2022