Nytt badrum lyfter hela hemmet

Om du vet att det är många år sedan som du senast renoverade badrum, kanske du bör ta en titt på det och renovera om det på nytt? Badrum blir snabbt slitna då vi hanterar stora mängder vatten där. Både själva kaklet och fogen mellan kakelplattorna blir utslitna och till sist både smutsiga och ser otrevliga ut. Om man rengör och rengör och fogen ändå ser grådaskig ut, är det dags att renovera om badrum. 

Viktiga kriterier  för hantverkare  i Sundbyberg

När det är dags att välja vilka hantverkare som ska renovea badrummet, är det några saker som vi anser är viktiga att ta med i beräkningen. Det handlar om att alltid välja hantverkare som till exempel innehar F-skattsedel, eftersom det är villkoret för att få dra av arbetskostnaden vid Rot-avdrag. Andra viktiga faktorer är att välja hantverkare som har goda referenser. Då referenserna säger en hel del om hur hantverkarna arbetar så är goda referenser viktiga. 

Certifikat och medlemskap i Byggkeramiska rådet

Då är det bra med certifikat som visar på att att hantverkarna håller sig framme när det kommer till kunskap om byggmetoder, om nya material och liknande. Känner man sig ännu osäker, trots att man har fått tag på hantverkare med goda referenser, bra omdömen och som innehar F-skattsedel, så kan man även ta kontakt med Skatteverket, Kronofogden och till exempel Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) om det skulle vara så att man misstänker att de skulle kunna ha skatteskulder, vara på ruinens brant eller ha många missnöjda kunder som har anmält hantverkarna för att ha misskött sitt arbete eller har flera kunder som inte vill betala för deras arbete.

Kriterium som har blivit allt viktigare

Ett kriterium som har blivit allt viktigare är att hantverkarna arbetar på ett miljövänligt sätt och ser till att göra så liten klimatpåverkan som möjligt. Det har rest sig ett medvetande bland människor idag där miljövänliga arbetsmetoder och sätt att både resa på och som har med hur vi lever, agerar och handlar som är snällt mot miljön. Här kan det handla om att återanvända material, eller endast använda material som är miljövänliga. Det går att återanvända kakellattor och klinker, liksom resten av badrumsinredning, om man så vill. 

Bor du i Sundbyberg?

Bor du i Sundbyberg och behöver hantverkare där till din badrumsrenovering? Då kan di googla "badrumsrenovering Sundbyberg" som exempel för att då få exempel av Google på sådana som har angivit att de erbjuder badrumsrenovering i Sundbyberg. Här kan du läsa mer: https://www.badrumsrenoveringsundbyberg.se.

5 Jun 2019