Nytt golv får rummet att skina

Golvet gör en så otrolig stor sak för rummet. Hur många gånger har man inte gått in i ett rum och mötts av det vackra golvet där som matchar väggarna. Välj vad för färg och material du önskar.

Precis som att man inte vill ha väggarna spruckna där färgen släppt ellet tapeten börjat lossna, vill man inte ha ett golv fullt med repor. Många gånger går detta att fixa med en golvslipning, men det funkar inte på alla material och det kräver även en viss golvtjocklek. Behöver du köpa ett nytt golv bör du först kolla upp vad för typ av golv som passar den tänkta ytan. Trägolv är ett populärt val i Sverige, det är både snyggt och bekvämt. Det finns olika träsorter man kan välja mellan om man ska ha ett trägolv.

Det tar tid

När man lägger golv får man räkna med att det tar en viss tid. Det är mycket förarbete som ska göras och, beroende på vilket golv man väljer, även efterarbete. Låter man en golvläggare göra det går det mycket snabbare och dessutom sköter de allt arbete runt omkring. De tar upp det gamla golvet som sitter där. Är man osäker på vilket golv man ska ha kan man även be om råd från dem, för de är uppdaterade om de senaste trenderna och vill hjälpa dig så gott det går. Kontakta en golvläggare i Örebo och be om offert på arbetet. Man kan även ha rätt till ROT-avdrag. Detta gäller för arbetet och inte materialet.

11 Jan 2021