Så hittar du takläggare i Täby

Behöver du få tag i en takläggare? Bor du i Täby och har ett hus som du behöver renovera? Då är det en bra idé att fortsätta läsa här. Gör då så här så hittar du takläggare i Täby

 1. Googla ”takläggare Täby” för att få förslag av Google på sådana som har en hemsida där de beskriver sina tjänster som innehåller ordet ”takläggare” och ”Täby”. 
 2. Sedan är det bara att ta kontakt och be om offerter och referenser av några som du kan jämföra med
 3. Läs på så mycket du bara kan om takläggaren, läs om omdömen som deras tidigare kunder har gett om dem
 4. Följ upp referenser som de själva har gett
 5. Känner du dig fortfarande osäker kan du alltid välja att ta kontakt med Allmänna reklamationsnämnden. Har de flera klagomål på sig bör man inte anlita dem.
 6. Man kan även kontrollera dem på till exempel allabolag.se, för att se att de har en stadig ekonomi och inte går i konkurs när som helst.
 7. https://uploads.staticjw.com/go/goraomhemma/man-mater-tak.jpg

Några viktiga kriterier

 • Om de ger kostnadsfria offerter och gör hembesök innan de ger offert, visar det på att de är noggranna. Det är viktigt att de ser efter hur stort taket är, innan de ger offert. Det är ju viktigt att veta hur stort taket är, och vilken lutning taket har då det avgör storleken på priset.
 • Om de kan erbjuda totalentreprenad, är det bra för dig som kund. Det innebär ju att de i så fall anlitar de hantverkare som behövs för olika uppgifter som behövs för takläggningen.
 • Om de har bra kontakter med leverantörer av takmaterial. Ett material måste ju alltid köpas in. Hittar du hantverkare som har bra kontakter hos materialleverantörer, är det bra för sdig. De flesta hantverkare vet vilket material som passar bäst just på ditt hus. 
 • Plåttak är bra för alla som vill ha hållbara tak med ett klassiskt utseende. Ett plåttak är ibland bland de bästa material som du kan lägga på tak.

Se över takstolarna

Viktigt att se över takstolarna när man renoverar taket. Är takstolarna fräscha? Håller de i 20-30 år till? Om inte bör man byta ut takstolarna så att de håller för att bära det nya materialet på taket. Det är ju lika bra att passa på när man hantverkare som ändå är uppe på taket.

15 Jun 2019