Så lyckas ni med trapphusrenoveringen i Stockholm

En trapphusrenovering höjer värdet på fastigheten om den utförs på rätt sätt. Därför ska man anlita ett byggföretag i Stockholm som är experter på trapphus.

En trapphusrenovering står sällan överst på önskelistan, men det borde den kanske göra. Ett fint trapphus är nämligen välkomnande, ökar gemenskapen bland de boende och skapar trygghet. Faktum är att ett välvårdat trapphus sällan utsätts för skadegörelse eller drar till sig obehöriga. Ett trapphus som har renoverats på rätt sätt ökar också fastighetens värde.

Det första man bör göra inför en trapphusrenovering är att sätta upp en budget. Fundera sedan över vad som behöver göras i trapphuset. Räcker det med att måla väggarna och taket samt polera upp golvet? Eller behöver ni även byta fönster, ytterdörrar, beslag och dra ny el?

Så håller ni nere kostnaderna vid trapphusrenoveringen

En trapphusrenovering i Stockholm kan kosta en hel del. Vill man försöka hålla nere kostnaderna kan man kanske själv måla om och göra mindre saker som att byta dörrhandtag och beslag. Fast vill man har ett perfekt resultat som ökar värdet på fastigheten och som dessutom är hållbart ska man ta hjälp av en byggfirma som är specialiserade på trapphusrenovering.

De kan kostnadsfritt besiktiga trapphuset, ta fram förslag på passande åtgärder samt beräkna hur stor kostnaden för renoveringen blir. Det kan vara klokt att konsultera minst två olika byggföretag för att också kunna jämföra offerter och priser. Men tänk på att det ofta lönar sig att välja ett mer erfaret företag med bra referenser.

24 Aug 2023