Skönare semester med snickare i Dalarna

Vi är många som ägnat dyrbar semesterledighet åt tröstlösa renoveringsprojekt. Med en professionell snickare i Dalarna slipper du sura miner och kan njuta ordentligt av ledigheten.

Du ser den framför dig. Altanen. Den du ska sitta på under sköna sommarkvällar, allra helst med ett glas rosévin i handen. Och varför inte bygga altanen själv? Det är ju bara att skaffa fram lite brädor och börja hamra. Det blir perfekt nu till semestern. Du har ju massor av tid och ändå ingenting att göra. Dessutom blir det billigare. Och rätt som det är så står du där med sur min och ännu surare virke och slår mygg från kinden. Känns det igen?

Nya altanregler

Sedan 2019 gäller nya regler för altanbygge i Sverige. Nu behövs inte längre bygglov, så länge du håller dig inom rätt mått och avstånd. Detta har gjort att många husägare plockat fram verktygslådan. Och är du kunnig och vet vad du gör så blir det säkert ett roligt projekt, men för många oss riskerar altandrömmen att sluta i en mardröm.

Luta dig tillbaka med snickare i Dalarna

Se till att ägna semestern åt att njuta istället. Med en snickare i Dalarna blir jobbet gjort rätt redan från början. Snickare har kunnighet om vilket material som passar bäst för dig, och du slipper obehagliga överraskningar. Det är både prisvärt och tryggt, och många snickerier kan också ge värdefulla tips och råd för just ditt projekt. Vips som det är så sitter du där med ditt rosévin och lyssnar på sommarnatten.

14 Sep 2021