Skugga under de varmaste timmarna på dagen

Altanen är luftig och kommer att bli perfekt. När vädret är svalt är det svårt att tänka sig att det kan bli för varmt vissa dagar. Vad kan man göra när man inser att man gjort en missbedömning?

Verandan var en utbyggnad från huset och täckte hela baksidan. Perfekt tyckte Kent då det skulle fläkta skönt om dagarna. Något Kristin inte riktigt trodde på och sa att de kanske skulle sätta upp en markis, men fick inget gehör. Det var tidigt vår och ännu lite kyligt. Solen visade sig ofta och de kunde ta paus från renoveringen och njuta av en kaffe på altanen.

Efter några veckor var renoveringen klar och det var dags att göra iordning ute på altanen. Nöjda med sitt arbete bestämde de sig för att äta lunch ute och inviga de nya möblerna. Det tog inte lång tid innan de pustade högljutt. Kristin kunde knappt hindra leendet som bröt fram. Utan att säga något hämtade Kent datorn och började muttrande att leta efter en markis.

Investering värt varenda krona

Kent var stolt som en tupp och berättade om firman som kom och installerade alltihop snabbt och enkelt. Man märkte att de var proffs. Han tog in markisen för att genast ta ut den igen för att visa hur enkelt det var när den var motoriserad. För han ville ju bara ha det bästa. Dessutom kunde de sitta ute och lyssna på smattret från ett stilla sommarregn utan att bli det minsta blöta. Som sagt, värt varenda krona. Läs mer om markiser på denna sida: pg-markis.se 

21 Jun 2021