Snyggare hem med stenskiva

Ingenting talar stil som ett riktigt snyggt kök med stenskiva. Av alla tänkbara material till köksbänken är dessa de mest hållbara och vackraste. Stenskiva kan varieras i det oändliga.

Det allra bästa sättet att både höja värdet och komforten i din bostad är att renovera eller byta ut ditt kök. Det är en relativt kostsam process som ger ett fantastiskt utfall. Det är väl värt vartenda öre att både byta ut gammal sliten inredning och vitvaror. En genomtänkt planering är A och O.

En bostad bör vara enhetlig i stilen men är det någonstans man kan göra avsteg från den regeln så är det i köket. Tidigt 1900-tal är vackert i sällskapsutrymmen och sovrum men rimmar oftast illa med funktionen hos ett kök. Lådor som endast en kroppsbyggare orkar öppna och stänga är opraktiskt.

Klassisk stil med stenskiva

Arbetsytorna är viktiga. De tar upp en hel del av synfältet. Förutom det rent utseendemässiga ska de fungera bra för att arbeta på och vara lätta att rengöra. Stenskivor är idealiska för ändamålet på alla sätt. De vanligaste stenskivorna tillverkas av marmor eller av granit. Det finns också kompositmaterial med liknande utseende och utmärkta egenskaper. Fundera över alternativ och hur det kommer att se ut tillsammans med dina övriga val.

Stenskiva är en väsentlig del av din köksinredning men kan förstås även passa på andra håll, både som integrerad del av inredningen i övrigt, i badrum eller på annat håll. Stenskivan tar din inredning ett snäpp högre. Kontakta en kompetent stenhuggare för goda råd. Läs mer om stenskiva: stenskivagöteborg.se

25 Oct 2021