Stålhallar som lager

Funderar du på att bygga ett nytt helt lager till företaget är det en smart lösning att satsa på en stålhall. Du kan ha olika sorters verksamhet i stålhallar.

Stålhallar passar till det mesta, och det är därför de är så populära. Du kan ha stålhallar som lager, köpcentrum, parkeringshus, utställningslokal eller danspalats. Många mässbyggnader är just stålhallar. Det är bara inredningen som skiftar och den är lätt att byta ut vid behov.

Stommen till en stålhall måste hålla hög kvalitet, men då är den också underhållsfri och stabil. Du letar upp ett företag som är experter på stålhallar och anlitar dem för hela projektet. Där finns ingenjörer som räknar på hållfasthet och stålkvaliteter, och de har inköpare som får det bästa priset hos ledande stålverk på marknaden.

Stålhallar är lätta att inreda

När du väl har bestämt dig för hur din stålhall ska se ut, rådgör du med expertföretaget om var de bärande balkarna ska sitta och hur du till exempel får ett stabilt bygge även med en öppen planlösning. Sedan återstår det roliga, att inreda bygget. Kanske vill du att fläktrör och kablar ska synas, eller så kan du dölja dem med ett nedsänkt innertak.

Ska du ha stålhallen som lager, kanske du vill behålla den fabriksaktiga stilen. Vill du ha en mysig danslokal satsar du kanske på ett nedsänkt tak med snygga spotlights, ett slitstarkt och lättskött golv och ljuddämpande väggar. Stålhallar kan ha de mest skiftande användningssätt. Expertföretaget kommer till din hjälp och utför dina önskemål i praktiken.

13 Apr 2023