Stamspolning i Stockholm löser dina avloppsproblem

En professionell stamspolning i Stockholm gör att ditt avlopp fungerar felfritt. Perfekt för fastighetsägare som hellre förebygger problem. Läs för mer info.

Att hålla avloppssystemet i gott skick är en nödvändighet för alla fastighetsägare. En stamspolning löser upp och avlägsnar fett, smuts och andra avlagringar från avloppsrören och är ett den bästa behandling man kan ge sina avloppsrör. Tar man inte bort avlagringarna kan de skapa blockeringar som sedan leder till omfattande skador på fastighetens hela rörsystem.

Det bästa är att regelbundet utföra en stamspolning på fastighetens rörstammar. Denna procedurell inte bara förebygger störningar i avloppssystemet utan förlänger även livslängden på rören, vilket innebär att man också sparar en hel del pengar.

Så gör man en stamspolning

En grundlig stamspolning inleds ofta med en detaljerad rörinspektion för att identifiera eventuella problemområden i avloppssystemet. Denna inspektion görs vanligtvis med en kamera som förs in i avloppssystemet samtidigt som man tittar på en datorskärm. Därefter sprutar man in hett vatten under högt tryck för att noggrant rensa insidan på rören.

En stamspolning är mycket effektiv för att ta bort även de mest ihärdiga avlagringarna. Det är inte vem som helst som kan utföra en stamspolning utan det krävs specialutbildning och särskild utrustning. Därför ska man vara noga när man väljer företag och bara anlita en kvalificerad och erfaren specialist när man ska utföra en stamspolning i Stockholm.

17 Jun 2024