Ta hand om ditt hus

Vi alla vet att man behöver ta hand om sina saker för att de ska hålla längre. Det inkluderar även bostaden. Ta hand om huset och ge det vad som krävs så mår det bättre och håller längre.

Det finns många hus man ser utmed vägarna där fasaden är i dåligt skick, där det lägger sig alger och annat smuts på den. Framförallt bland de äldre trähusen förekommer detta. Huset blir trevligare om det är rent, det ser fräschare och mer hemvänligt ut. Det kan kännas som ett stort projekt att göra en fasadmålning, men det är inget du behöver göra själv. Istället kan du lämna över arbetet till proffsen.

Mer än målning

Man kan givetvis göra en fasadmålning själv, men det är mycket som krävs. Man måste ha stegar för att komma upp i höjd. Hela huset måste först rengöras från den gamla smutsen som fastnat och sedan påbörjas målningen. Det kan låta enkelt att göra detta men det är ett stort jobb. Man ska dessutom stå väldigt högt uppe och arbeta, där bör man helst ha en viss vana och man kan inte vara höjdrädd.

Finns möjlighet så anlita de som kan och har vanan inne som krävs för att göra fasadmålning på bästa sätt. De har kompetens, rätt utrustning och det material som behövs. Kontakta en målarfirma och be om en offert. Det finns olika företag som erbjuder detta, kolla upp några olika offerter samt kolla efter referenser på deras tidigare arbeten. Läs mer om fasadmålning på denna webbsida: https://www.fasadmålningstockholm.com 

25 Nov 2020