Ta hand om ditt hus med en fönsterrenovering i Uppsala

En fönsterrenovering i Uppsala gör att ditt hus kommer att hålla längre och ger en uppgradering av exteriören. Det kan även spara pengar och energiförbrukning.

Är det något som är viktigt att prioritera när det gäller renovering så är det fönster. Äldre träfönster kan börja släppa in fukt vilket kan skada huset. Det är också vanligt att fönster är en stor energitjuv, genom att de inte håller tätt, utan släpper ut värme.

Har du ett gammalt hus med gamla fönster av trä som du inte sett över på flera år så kanske det är dags nu. Om utvecklingen med höga elpriser håller i sig så kan du under kommande vintrar spara mycket på uppvärmningen av ditt hem om dina fönster blivit tätade eller isolerade.

Passa på att se över fasaden i samband med fönsterrenovering

Kanske verkar det enklare att byta till nya fönster. Men faktum är att det ofta är både en dyr och omständig affär att byta. Äldre hus har sällan standardstorlek på fönster. Då måste nya fönster måttbeställas för en dyr peng. Vid en fönsterrenovering kan hantverkare komma hem till dig i Uppsala och genomföra arbetet, eller ibland ta med dina fönster till sin verkstad.

Kanske behöver fasaden också en uppfräschning när dina fönster plötsligt ser nya ut. Många företag som renoverar fönster kan i samband med fönsterrenovering måla och renovera fasaden. De här typerna av renoveringar kan du få ROT-avdrag för. Sammantaget finns det mycket att spara om du låter renovera dina fönster.

Se mer här: fönsterrenoveringuppsala.se.

11 Jul 2023