Ta hjälp av en flyttfirma i Stockholm

Genom att ta hjälp av en flyttfirma kan du få en lugnare och mindre stressande flytt i Stockholm. Du kan även spara tid och pengar på det alternativet.

När Pelle och Susanne hade bestämt sig för att flytta så var det inte någon tvekan om hur flytten skulle gå till. Paret hade redan varit med om att flytta ett par gånger i sitt liv och den senaste gången hade varit mycket påfrestande. Båda hade känt en stor stress och fått uppsöka hjälp för ryggvärk, när flytten var över.

Så fort ett datum för flytten var satt så ringde Susanne upp den flyttfirma som de bestämt sig för att anlita. Det var en firma som de hört mycket gott om från några släktingar, och som tur var så kunde de ställa upp det datum som paret skulle flytta.

Flyttfirma med flera tjänster

Susanne hade länge känt att det var svårt att få ihop dagen för flytten. Men också dagarna före flyttdatumet var tuffa eftersom båda skulle vara bortresta på konferenser med jobbet. Som tur var hade Pelle upptäckt att det inte bara var flytthjälp i Stockholm som flyttfirman kunde ställa upp med. De hade fler tjänster som var av intresse.

Förutom flytthjälp bestämde man sig för att boka tunga lyft av ett piano och kortare lagring av detsamma, samt hjälp med att flyttstäda. Tillsammans utgjorde tjänsterna merparten av flyttfirmans meny. Men också precis det som paret behövde för att slippa ta ledigt från jobbet eller besöka en kiropraktor.

27 Jul 2023