Takläggare Haninge - ditt stöd i restaureringen

En av de viktigaste komponenterna när du ska renovera ett gammalt hus är att lägga ett tak av god kvalitet. Din takläggare Haninge hjälper dig att göra ett praktiskt och stilmässigt bra val.

Du stod och inspekterade huset du just köpt. Stenfasaden som en gång varit vit hade stora fläckar i grått och beige. Trappan som ledde till ytterdörren var full av sprickor, och i kanterna hade bitar lossnat och fallit ner på marken. Runt huset växte ogräs som nådde dig upp till höfterna. Det som en gång varit ett prydligt staket i trä hade vikt sig i vinden och hängde ledset inåt på flera ställen. Men värst av allt var taket. Ett stort antal takpannor saknades, och sadeltaket hade vittrat sönder på flera ställen efter att ha blivit fuktskadat. Du hade mycket arbete framför dig, men taket måste åtgärdas först.

En takläggare som prioriterar dina önskemål

Du bokade en konsultation med din lokala takläggare i Haninge för att reda ut vilken sorts tak som kunde passa det gamla huset. En huvudbry inför projektet var att ett nytt tak skulle göra att byggnaden förlorade sin ursprungliga charm. Som historieintresserad ville du bevara den känsla som den ursprungliga husbyggaren avsett. De anställda på takläggarfirman var helt med på noterna och kom med förslag som skulle fungera både praktiskt och estetiskt.

Några veckor senare stod du återigen framför huset och såg de sista komponenterna läggas på plats. Nu var husets insida skyddat från regn och snö, och utseendet var helt rätt. Du var igång.

4 Sep 2021