Tonårsrummet ska bli kontor

Vips har tonåringen flyttat ut. Han har fått härja fritt i sitt rum medan han bodde där, men nu behövs rummet till annat. De svarta och blå väggarna med graffiti ska bort. Men hur ska man hinna?

Mer och mer jobb hemifrån gjorde det nödvändigt med ett eget kontor. När tonåringen flyttade ut blev det ett rum ledigt. Rummet passar bra som ett litet hemmakontor, men inte i nuvarande skick. Du kan helt enkelt inte koncentrera dig med de grälla färgerna i graffitin. Det behövs en radikal ändring. Ny färg, en lugn och behaglig sådan. Samtidigt ska du arbeta hemifrån och tiden räcker inte till för målning. Lugn, det finns hjälp att få. Bor du i Stockholm, sök på till exempel målare i Vasastan.

Nymålat! Snabbt och proffsigt utfört

Med väggar som har många lager färg, olika typer av färg och mörk botten, kan det vara svårt att enkelt måla om. Det märkte du när du började i ett litet hörn; färgen täckte inte och det hade behövts flera lager. Överlåt målningen till proffs. Erfarna målare som vet exakt hur man angriper olika slags underlag. Fundera på vilken färg du vill ha, eller en tapet kanske? Sedan kan du slappna av. Rummet kommer att fungera perfekt som din lugna arbetsvrå. Du får ROT-avdrag på arbetskostnaden. Det är bara att sätta igång och välja färg. Vet du inte riktigt vad du ska välja kan du alltid fråga din målare, han kan ge dig de bästa råden för just dina väggar. Läs mer om målare på denna webbsida: https://www.målarevasastan.nu 

10 Nov 2020