Underlätta ditt liv med hemstädning

Idag talas det väldigt mycket om livspussel och hur man på bästa sätt får ett sådant att gå ihop. Kort sagt; tar man alla delar i sitt liv – arbete, familj, vänner, skötsel av hushållet, träning, skjuts av barnen, handling, matlagning, hobbys med mera – så ska man genom ett god planering kunna sätta ihop dessa och leva ett så bra liv som möjligt. Något som för de flesta av oss är lätt i teorin, men betydligt svårare att genomföra i praktiken.

En familj som består av två stycken vuxna, två barn och som bor i ett större hus i Jönköping kommer att kunna vittna om att de har allt mindre tid för varandra och att de så kallade livspusslet har flertalet bitar som inte passar ihop med varandra. Barnen ska skjutsas till exempelvis hockeyträningar, jobben ska skötas, matlagningen ska dagligen äga rum och utöver det så ska man umgås med vänner, träffa släkt och hinna med att träna och städa. Omöjligt!

Nej, men i många fall så måste man fuska lite för att lösa sitt livspussel och här tänkte vi komma med ett litet tips till denna familj i Jönköping: ta hjälp med hemstädning. Fler och fler familjer ser ett värde i att anlita en städfirma och få sin hemstädning utförd av denna på regelbundna tider.

Anlita en städfirma med rut-avdraget

Detta är också något som vi rekommenderar. Just hemstädning är något som skapar mycket stress, som måste göras och som tar väldigt lång tid att genomföra – kan man anlita en städfirma för detta så kommer man också att köpa sig mer tid; kvalitativ sådan. Plötsligt kanske dessa föräldrar i Jönköping kan sätta sig och se barnen spela hockey i Kinnarps Arena, plötsligt kanske man kan se den där filmen man hört talas om och plötsligt kanske man – som en riktig familj – kan sätta sig ner för att spela ett brädspel under en fredagkväll.

Dessutom så kan man få denna extratid relativt billigt också – hemstädning är nämligen något som faller in under det så kallade rut-avdraget och det innebär att man kan dra av 50 % av arbetskostnaden på deklarationen till ett tak om 25.000 kronor årligen och per person. Något som i detta fall innebär 50.000 kronor i och med att det handlar om två stycken vuxna och rut-berättigade personer. Livspusslet går att lösa – men ibland så måste man fila lite på bitarna för att få dem att passa ihop.

4 Jan 2017