Uppdatera dina lås!

Lås är väsentliga i allra högsta grad. Ny teknologi gör att moderna låssystem är helt annorlunda och mycket mer tillförlitliga och säkrare än förr. Hur har du det med säkerheten i ditt hem?

Tiden när man kunde stänga sin ytterdörr med en sten är för längesedan förbi. Tiden då man lugnt kunde anta att ingen brydde sig om att försöka gå in i ens hem och ta alla juvelerna likaså. Frågan är om den tiden ens funnits eller om det bara är en myt vi gärna tror på?

Säkra och gedigna lås är iallafall det bästa man kan ha. Lås som går att peta upp med ett kreditkort eller en bit ståltråd är så passé. För den moderna husägaren är det riktiga lås som gäller. Riktiga lås, som betyder lås som det tar tid att dyrka upp och som kanske rentav är anslutna till larm.

Moderna lås avskräcker och håller din bostad säkrad

Du har ett val. Du kan byta ut dina gamla lås och du kan låta en låssmed i Göteborg se över säkerheten generellt. Tillsammans kan ni komma fram till en lösning som fungerar för dig. Allt ifrån ett nyare dörrlås till en heltäckande säkerhetslösning med dörrlås, kod och fönsterlås.

Säkerhet och lås som ditt försäkringsbolag tycker om kostar pengar. I slutänden är det ändå en besparing. Du kan få bättre villkor i din hemförsäkring och framför allt slipper du påhälsning av ovälkomna och oinbjudna besökare. Alla är vi rädda om vårt hem och våra ägodelar. Att skydda dem är smart.

6 Jan 2021