Varför du ska välja balkonginglasning

Uppgradera din lägenhet med en inglasad balkong och höj både trivsel och värde. Samtidigt kommer du uppleva att bostaden får en större användbar yta. Glasa in din balkong redan nu!

Se till att anlita en skicklig hantverkare som glasar in din balkong. Säkerheten ska stå i första rummet och du vill vara säker på att samtliga glaspartier är ordentligt installerade och av säkerhetsglas. Du kan efterfråga vilka märkningar och certifieringar glaset har innan du beställer, så är du på säkra sidan. En entreprenör som är specialiserad på balkonginglasning kommer bli glad att du frågar och att du är intresserad av den kvalitet och det arbete de lägger ner.

Förutom säkerhetsaspekten så blir en inglasad balkong ett mer tillgängligt rum. Du kan möblera det som om det vore inomhus och du kan nyttja balkongen betydligt oftare oavsett väder och vind.

Att njuta av balkongen maximalt

När du har investerat i balkonginglasning så har du höjt det ekonomiska värdet på din bostad. Dessutom har du höjt livskvaliteten i ditt hem i och med att du får ytterligare yta att förvara möbler och exempelvis blommor.

Du kan inreda en inglasad balkong med möbler som är ömtåligare än de som kan stå utomhus året om. Detta i och med att de är skyddade från väder och vind när dina glasfönster är igendragna. Med inglasad balkong kan du inreda mer. Du kan ha textilier som gardiner, mattor, kuddar och filtar ute på balkongen utan problem. Du behöver inte bekymra dig över att de ska förstöras av ett oväntat regn.

5 Jan 2021