Varför välja ute eller inne?

Tänk att man förlänger utesäsongen. Få njuta av morgonens första kopp varma dryck på balkongen varje morgon, oavsett årstid, det vore ljuvligt! Investera i en inglasad balkong du också!

Hur står det till med din balkong? Har den blivit förvaring för skräp som borde åka till återvinningscentralen? Eller är det alltid för kallt att sitta på balkongen oavsett säsong? Att ha en balkong till sin lägenhet är en fantastisk möjlighet!

En balkong är i förlängningen ett extrarum till lägenheten att njuta av alla årstider. Dock kanske det inte är lockande att gå ut och sitta på balkongen när regnet öser ner. Det är svårt att hålla värmen iskalla vinterkvällar också, men det finns ju en lösning!

Fixa till balkongen för alla årstider

Att glasa in balkongen gör att man förlänger möjligheten att vistas på balkongen alla dagar året om. Innan man på eget bevåg gör en balkonginglasning behöver man ha tillstånd från fastighetsägaren. Bor man i bostadsrätt behöver man tillstånd från bostadsrättsföreningen. När de tillstånden är klara kan man söka bygglov från kommunen. Detta för att det räknas som att bostadsytan ökar.

När alla tillstånd är klara är det dags att beställa själva inglasningen från en leverantör. Självklart får man en gratis offert om man så önskar för att kunna jämföra med andra leverantörer. När man väl bestämt sig är det bara att sätta igång att glasa in balkongen! När inglasningen är klar är det dags att bjuda in till invigningsfest! Fram lite bubbel och njut av balkongen oavsett väder! Mer info om balkonginglasning hittar du här: balkonginglasning.nu 

24 Mar 2021