Vill du utföra markentreprenad i Stockholm?

Om du vill utföra en markentreprenad i Stockholm bör du ansluta dig till en sida där allmänna handlingar läggs ut. Det handlar om stora belopp och kan ge din firma både bra ekonomi och renommé.

Det är inte bara att slänga ut en förfrågan och ta in anbud kors och tvärs när det gäller markentreprenad i Stockholm. Det handlar istället om noggrannhet och förberedelser på hög nivå. Det finns många aktörer på denna marknad och i ett större sammanhang kan det vara flera av dem som är inblandade. Något som har blivit viktigt att ta med vid ett inköp av tjänster på senare år är hur hög aspekt företagen har när det gäller hållbarhet.

Vad innebär upphandling när det handlar om markentreprenad i Stockholm?

Vill du vara med och ge ett anbud på ett uppdrag som handlar om markentreprenad i Stockholm går det att söka stöd hos upphandlingsmyndigheten. Det är bra att få stöd om du varit med och lämnat anbud på ett stort projekt där det förekommer markentreprenad i hög omfattning. Upphandlingsmyndigheten har några sidor på deras hemsida som förklarar allt du behöver veta när det gäller detta. Det måste till exempel avgöras om stödsreglerna från staten kan tillämpas när det gäller själva entreprenaden du vill vara med på. När det gäller all slags exploatering brukar det vara vanligt att du behöver uppföra speciella kriterier för hållbarhet och samhällsnytta. Det gäller alltså att ha på fötterna som företag innan du ger dig i kast med att lägga in ett anbud. Läs mer om markentreprenad på denna sajt: markentreprenadstockholm.se

13 Mar 2022